Disa studentë të Hamburgut sugjerojnë të mbulojnë qytetet me spoiler në seritë e TV Netflix për të dekurajuar largimin nga shtëpia.

Ndërkohë, Chrome ka shpikur një zgjatje (jo të lidhur me platformën) me titull “Partia Netflix” për të parë të njëjtin program së bashku me miqtë, por në një distancë. Nëse ndonjëherë kishte nevojë, me pak fjalë, në kohën e burgimit të detyruar, kjo kolos vazhdon të përfaqësojë një strehë të sigurt për të gjitha moshat.

Filma me Titra Shqip HD - Filma123.cc

Dhe prilli është konfirmuar të jetë plot me emërime midis filmave, dokumentarëve dhe serialeve. Këtu janë pesë absolutisht të papranueshme, të gjitha origjinale dhe të drejtuara së pari: